< terug

En het was in die dagen van Koning Herodes
Dat Jozef zei: Marie, wat hoor ik in die stille nacht?

Boeuf Majeur

Presenteert

Kerstconcert

Entre Le Boeuf

ik ben de boeuf
ze noemen mij een domme kracht
ik loei mijn lied en laat ze lachen
ik was erbij, die ene nacht

Deze Kerstmis geschiedt het wonder in een loods. Op 19 december om 20.00u zullen de mannen en vrouwen van Majeur, half-om-half maar 100% Boeuf, alle koningen uit het Oosten in de Roestige Megastal verwelkomen voor een kerststollend spannend schouw- en hoorspel. In samenwerking met solisten Anna Vala Ólafsdóttir (alt), Samuel van Nierop (tenor) en Gulian van Nierop (bas) en het orkest 'En Blanc et Noir', zal je Boeuf zachtkens over het kribje loeien, zoals die allereerste keer in Bethlehem.

De viering begint met de tweede cantate uit het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach. Daarna gaan alle sterretjes knetteren bij de Quatre Motets pour un temps de Noël van Poulenc. Naast deze gangen wordt het diner aangevuld met klassieke en minder klassieke kersthapjes om van te smikkelen.

Traditiegetrouw wordt er na afloop Majeur gedanst en geboeukt tot in de vroege uurtjes.

We vieren de ster aan de hemel, de Wijzen uit het Oosten en het Kind in de kribbe. Boeuf sluit niemand uit, de herberg is pas vol bij pax. 1000. Komt allen! Tezamen! Dit concert is geschikt voor de hele familie.

Kaartjes zijn te koop bij je favoeuriete boeuffer, of door een mail met specificaties te sturen naar boeufmajeur@gmail.com

Wanneer: 19 december 20.00u Roest Loods Amsterdam

Adres: Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam

Prijs: 7 euro voor studenten / 12 voor Volwassenen

Website: www.boeufmajeur.nl

Facebook: Boeuf Majeur

Over het koor

Boeuf Majeur is het jongste en sappigste koor van Amsterdam, dat zich onder croquante leiding van Tristan Knelange heeft gespecialiseerd in curieus klassiek, onorthodoxe uitvoeringen, smeuïge flashmobs en stevige afterparty's.

Dagen van weleer

Wat zeg je me nu?! Silence Absolu!

Ach en wee, le Sacre d'Été.

Cinemagnifique