< terug

BOEUF MAJEUR PRESENTEERT OP

VRIJDAG 23 DECEMBER

CARIBBEAN CHRISTMAS:
BOEUF SHINE A LIGHT

CASCO, Amsterdam

Op 23 december, hartje zomer, zingt Boeuf voor u in het Spaans. In een niet mis te verstane Caribische Kerstmis verheffen de zwoele koeien van Majeur hun parasolistenstemmen voor een creools concert met tropisch timbre, ter meerdere eer en glorie van El Niño, Maria y Jose.

In een avond vol Verlossing wordt de Komst bezongen, het nulpunt en het leven, en het Nieuwe nulpunt. Christus en Columbus, Bethlehem en Buenos Aires; Ariel Ramírez meets Moses Hogan meets Sally DeFord; een kerstnacht was nog nooit zo cultureel divers.

Maak u op voor een sun cream concerto onder golfplaten hemel, een indoor openluchtexperiment, een zinderende Latin night in Noord, dronken van corazon en met de bronstigste tenor die u zich kunt wensen. De Poolster staat deze avond boven CASCO, in Bethlehem-Noord.

Let op!

Voor dit alternatieve kerstverhaal zijn twee arrangementen mogelijk!

ARRANGEMENT 1
"CON CARNE" (ook vegetarisch)
€35 (€30 voor studenten)
Aanvang 19:00 uur
RESERVEREN via boeufmajeur@gmail.com

Arrangement 1 Inclusief exclusieve dinner tickets! U geniet voor aanvang van het concert van een paradijselijk diner door sterrenkoks Melchior en Madame Jeanette van CASCO.

ARRANGEMENT 2
"LIGHT"
€15 (€10 voor studenten)
Aanvang 20:30 uur
reserveren of aan de deur

Arrangement 2 Exclusief exclusieve dinner tickets! Concert only. Na afloop van het concert schudt Boeuf haar billen in de Salsabar, en schudt de Salsabar zijn kleurrijke mixjes. Denk Pina Colada, Cocobeach, Et Ceterum.

Lokatie: CASCO
Asterweg 22
1031 HP
Amsterdam

Over Boeuf Majeur

Boeuf Majeur is het jongste en sappigste koor van Amsterdam, dat zich onder croquante leiding van Tristan Knelange heeft gespecialiseerd in curieus klassiek, onorthodoxe uitvoeringen, smeuïge flashmobs en stevige afterparty's.

Meer weten? Neem een kijkje op facebook.

Koetjes en kalfjes

Boeuf Abroad → link

Le Sacre d'Été → link

Silence Absolu → link

Entre le Boeuf → link

De Uitstorting → link

Le Square → link

Selfideos