< terug

Helaas gemist?!

Boeuf komt in december weer met moddervette stukken van ondermeer Pärt en Poulenc.

Meezingen? Kijk op de website.

Boeuf Majeur & Vocaal Ensemble Decital

presenteren

le Sacre d'Été

Je geliefde heilige koe luidt deze zomer in met le Sacre d'été, de smeuïgste zomermis die je ooit hebt bijgewoond. Kom vrijdag 28 juni delen in de godsdienstwaanzin, nuttig brood en wijn en beluister de mooiste gebeden en psalmen van je favo Franse componisten, bijbelteksten (de spannendste passages uit hooglied en natuurlijk Korinthiërs 13), geestelijke gedichten van Reve en Bukowski en andere stichtelijke woorden.

Speciaal voor dit concert gaat Boeuf Majeur een samenwerking aan met Vocaal Ensemble Decital, een devote club zangers die de hitte zullen smoren met de ijzingwekkende Mis voor dubbelkoor van Frank Martin.

Boeuf Majeur zal hier doorheen stampen met ecclesigasmische nummertjes van Fauré, Duruflé, de Klerk en Poulenc - we gaan sky-high uppertjeup! Tijdens de MAJEUR PARTY komen DJ Hasta la Brakkes en zijn technauten ons geselen met genadevolle elektronische klanken.

Kaartjes koop je idealiter vooraf bij je favo Boeufferd of Decitelg, anders gewoon aan de deur.

Prijzen

Studenten en andere geestelijken: €5,-

Rest: €10,-

Datum

Vrijdag 28 juni, 20:30 (deur open vanaf 20:00)

Locatie

Undercurrent, Papaverweg 54, Amsterdam.

PAS OP: de Undercurrent heeft sinds vorig jaar helderder wateren opgezocht, en ligt nu niet meer aan de NDSM-werf, maar bij Papaverweg 54 te dobberen.

Programma

Over Boeuf Majeur

Boeuf Majeur is het jongste en sappigste koor van Amsterdam, dat zich onder croquante leiding van Tristan Knelange heeft gespecialiseerd in curieus klassiek, onorthodoxe uitvoeringen, smeuïge flashmobs en stevige afterparty's.

Meer weten? Check 'm op facebook.